Hjem / Hvad siger andre

Hvad siger andre om Femarelle?

Hej,
Jeg vil bare fortælle at efter 14 dages brug af femarelle har jeg ingen hedeture hverken dag eller nat .
Det er helt fantastisk produkt.

Bettina Møller

Jeg vågnede med sjaskvådt hår og fik ingen søvn. Det var meget voldsomt og ekstremt livsforringende, for jeg kunne ikke fungere i mit job, når jeg ikke fik min søvn. Det startede med at komme om natten, men pludselig kom det også om dagen – som et lyn fra en klar himmel.

Se hele artiklen med Lotte her (åbnes i en ny fane).

Lotte Jørgensen, 52 år

Jeg er i overgangsalderen, men siger nej tak til hormoner. Jeg fandt ud af, at jeg ikke behøver spise hormoner for at komme godt og sundt gennem overgangsalderen. jeg tager fast kosttilskuddet Femarelle morgen og aften og har oplevet en kæmpe forandring fra ca. 50 hedeture dagligt til måske en eller to.

Se hele vore interview med Susanne her (åbnes i en ny fane).

Susanne Høeg Lorentsen, 54 år

Jeg er 38. Når jeg tænker på overgangsalderen, tænker jeg på noget meget langt ude i fremtiden. Jeg forestiller mig en periode, der ligger hen mod slutningen af livet. Og i hvert fald ikke der midt i i livet, som jeg nærmer mig nu.

Men mødet med de dygtige mennesker bag kosttilskuddet Femarelle har gjort mig klogere på overgangsalderen og de år, der ligger frem mod den.

Og virkeligheden er selvfølgelig en helt anden: De første tegn på overgangsalderen kommer allerede halvvejs i livet, hvor jeg er nu. Og da jeg så listen over de første gener ved overgangsalderen, spidsede jeg lige ører en ekstra gang: Træthed, tørhed, ændret sexlyst, vægtøgning og humørsvingninger. Især da jeg begyndte at nærstudere alle de undersøgelser, der dokumenterer, hvordan Femarelle kan hjælpe.

Se hele artiklen fra Pudderdåserne her (åbnes i en ny fane).

Pudderdåserne

Jeg er en kvinde på 52, der de sidste 2-2,5 år har lidt af voldsomme hedeture, især om natten. Hvilket har bevirket afbrudt og meget dårlig søvn.

Jeg er meget modstander af hormoner, så har bare tænkt. Det går vel over….
Jeg bliver gjort opmærksom på Femarelle, af en sød veninde. Et produkt helt uden hormoner, men med dokumenteret effekt. Jeg vil derfor gerne prøve dette. Da den manglende søvn, og altid vådt hår i nakken begynder at fylde mere og mere.

Jeg starter på produktet, en kapsel morgen og en aften. Er på et tidspunkt lidt utålmodig mht virkning. Får oplyst at jeg gerne må tage 2 om aftenen. Og NU virker det, efter Ca 14 dage. Sover jeg igennem som en baby, helt uden svedture.

En glad udhvilet 52 årig

Jeg synes at jeg har det mindre varmt om natten siden jeg begyndte med Femarelle Rejuvante – så der virker faktisk!

Helene 52 år

Siden jeg begyndte med Femarelle kom jeg af med mine hedeture, sover bedre og er blevet gladere!

Bianca, 47 år

Føler mig godt tilpas, er rolig og veltilpas! Jeg har altid sovet godt og det er jeg heldigvis fortsat med! Jeg føler mig der imod mere motiveret til at komme igang med forskellige dagligdags ting og er blevet mere opmærksom på trods af den mørke årstid! Vil anbefale Femarelle meget :-).

Tina, 47 år

Jeg prøvede Femarelle Rejuvenate og følte, at mine humørsvingninger (nedtrykthed) var signifikant bedre under menstruationen. Oplevede også en forbedret søvnkvalitet.

Nina, 42 år

Hovedingrediensen i Femarelle® er DT56a. Femarelle® er udviklet og testet gennem 19 år.

Kosttilskud skal ikke anvendes som et alternativ til en varieret kost og en sund livsstil.

Her kan du købe Femarelle

Femarelle

You're using an old browser

Old browsers only have partial support for new technology and doesn't give the website an honset chance to live up to its fully potential. You can easily download an other web browser that works better. Here is only a few modern browsers that works great!

Update my browser

I'd like to continue anyway